Ünal Aysal'dan adaylık açıklaması!

Burak Elmas yönetiminin ibra edilmemesi sonrasında Galatasaray bir kez daha olağanüstü seçime giderken, başkan adaylığı için gündemden ismi yer alan önemli isimlerden birisi de Ünal Aysal.. Daha önce başkanlık yapan 80 yaşındaki iş adamı, hakkında çıkan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da başkan adaylığı için ismi geçen Ünal Aysal konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Aysal yaptığı açıklamada "Son yaşanan gelişmelerden sonra camianın önde gelen isimlerinden görüşme isteği geldi ve bu hafta boyunca randevu verdim. Bu tarz sorunların devam etmemesi için sistemin detaylı analizini yapıyoruz. Galatasaray camiasının önde gelen isimleriyle istişareler yapıyorum." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0