Galatasaray NEF'te keyifler yerinde!

Galatasaray'da kabus gibi bir sezon geçiren futbol takımının aksine, erkek basketbol takımı eski günlerine dönüyor. Basketbol Süper Ligi'nde üst üste 6 galibiyet alarak play-off öncesinde form durumunu yükselterek iddialı bir hale gelen Yenilmez Armada, son olarak evinde Tofaş karşısında müthiş bir taraftar desteği gördü. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, tarihi başarılar yaşadığı Ergin Ataman dönemi sonrasında basketboldaki en coşkulu günlerini yaşıyor. Futbolda yaşanan hayal kırıklığı sonrası basketbola sarılan Sarı-Kırmızılılarda, sezon ortasında başantrenör Ekrem Memnun'un yerine takımın başına getirilen Andreas Pistiolis, harika bir iş çıkarmaya devam ediyor. Son olarak normal süresi berabere biten maçta Tofaş'ı mağlup eden Galatasaray Nef, ligde aralarında Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe'nin de olduğu seride üst üste 6. galibiyetini almayı başardı. Böylece 4. sıraya kadar yükselen takımın performansı taraftarların yüzünü güldürdü. Sinan Erdem Spor Salonu tam anlamıyla şölen yerine dönerken, maça gelmeye durumu olmayanlar da unutulmadı.

Askıda bilet uygulamasına geçen taraftarlar, böylece fazladan aldıkları biletlerle, özellikle öğrencilerin de salona giderek takımı desteklemelerini sağlıyor. Bu da maçların hem öncesini hem de sonrasını daha da coşkulu hale getiriyor. Yunan coach Pistiolis de atmosferden çok memnun.. Taraftarlara destekleri için teşekkür eden başarılı çalıştırıcı, "Buraya geldiğim ilk günden bu yana bir karakter ortaya koymaya çalışıyoruz. Bunu da başardığımızdan dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0