KBSL | Ligde üstüste beşinci galibiyet!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 21. haftasında Galatasaray kadın basketbol takımı evinde İzmit Belediyespor'u ağırladı. Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Sarayın Sultanları sahadan 74-63'lük galibiyetle ayrılarak ligdeki galibiyet serisini 5 maça taşıdı. 

Galatasaray kadın basketbol takımı mücadeleye Pelin Derya Bilgiç, Melis Gülcan, Kaela Davis, Shante Evans ve Tina Krajisnik beşiyle başladı. İlk çeyrekte 23-19 geriye düşen takımımız, ikinci periyotta toparlanarak Tina Krajisnik, Kaela Davis ve Pelin Bilgiç’in sayılarıyla skoru dengeledi. Savunmada daha sıkı bir performans ortaya koyan takımımız, devreyi 36-35 önde geçti. Üçüncü çeyreğin yarı dilimlik bölümünde farkı çift hanelere yükselten takımımız 25-16’lık periyot skoruyla final bölümüne 61-51 üstünlükle girdi. Son çeyrekte skor avantajını koruyan takımımız mücadeleden 74-63 galip ayrıldı.

Pelin Bilgiç hücumda ürettiği 17 sayı ile takımımızın en skorer ismi olurken, 16 sayı - 11 ribaundluk performansıyla  Tina Krajisnik galibiyette başrol oynadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0