Omar'dan büyük özveri!

Geçtiğimiz yılbaşında havai fişeğin yüzünde patlaması sonrasında ağır bir yaralanma geçiren ve uzun bir süre futboldan uzak kalan Omar Elabdellaoui ligin ikinci yarısında lisans çıkartılarak kadroya dahil edilirken, Norveçli oyuncu gösterdiği performansla kelimenin tam anlamıyla kulübüne teşekkür ediyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da uzun bir aradan sonra formasına kavuşan Omar Elabdellaoui saha içi performansıyla tabir-i caizse yaşadığı ağır kazanın ardından kulübe olan aidiyetini gösteriyor. Süper Lig kariyerinde ilk asistini Yeni Malatya karşısında yapan Omar Elabdellaoui'nin gol sevinci ise ofsayta takıldı. Sağ bekte hocası Torrent'in ilk tercihi olan Norveçli futbolcu gösterdiği performansla Sacha Boey'den formayı kazanırken, etkili performansının ardından milli takıma davet edilmişti. Tecrübeli savunmacı Amerika'daki tedavi süreci nedeniyle milli takımdan affını isterken milli arada tedavisinin ardından Florya'ya dönerek takımla çalışmalara katıldı. 

Galatasaray yönetiminin oynamadığı dönem dahil olmak üzere Omar'ın yıllık ücretinin tamamını ödediği öğrenildi. Yönetimin ayrıca ABD'ye gözü için kornea nakline giden 30 yaşındaki oyuncunun yol masrafı ve hastane giderlerini de karşıladığı ortaya çıktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0