Torrent'ten Ramazan düzenlemesi!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent takımdaki oyuncuların oruç tutmalarını göz önüne alarak antrenman programında önemli bir değişikliğe gitti. Göreve geldiği günden bugüne günde çift antrenman yaptıran İspanyol teknik adam, saha çalışmalarını akşam saatlerine aldı. 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray’ın teknik patronu Domenec Torrent, ramazan ayının gelmesiyle birlikte idman ve izin günlerini yeniden programladı. Oruç tutan oyuncuların olması nedeniyle sabah antrenmanlarını iptal eden İspanyol teknik adam, saha çalışmalarını akşam saatlerine kaydırdı. Sabah saatlerinde taktik analiz ve toplantılarla geçen Galatasaraylı oyuncular, akşam antrenmanı sonrasında iftarını da tesislerde açıyor. Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini geçiren Galatasaray'da oyuncular yoğun maç trafiğine karşın haftada iki gün izin yapması da dikkat çeken bir başka ayrıntı oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0