100 milyonluk veda!

Süper Lig'de evinde oynadığı Adana Demirspor maçıyla birlikte iç sahada son maçını oynayan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Ryan Babel ve Sofiane Feghouli taraftarlara veda ederken, gelecek sezon için maaş bütçesini düşürmek isteyen Sarı-Kırmızılılar önemli bir tasarrufa imza atacak.

Galatasaray'da sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Sofiane Feghouli ve Ryan Babel, son iç saha maçı olan Adana Demirspor maçının ardından taraftarlara veda etti. Cezayirli yıldız oyuncu Feghouli, son dakikalarında girdiği ve 3-2 kazanılan Adana Demirspor maçının ardından sahaya çocuklarıyla birlikte çıkıp tribünlere veda ederken, ilk 11'de başlayan Ryan Babel de maç sonu 3'lü çektirdi ve tribünleri selamladı. Galatasaray sözleşmesi bitecek iki futbolcudan yıllık 100 milyon TL'nin üzerinde tasarruf sağlayacak. İki futbolcunun yıllık ücreti bonuslar hariç toplam 6.35 milyon Euro'yu buluyordu.

Bu arada sosyal medya hesabından açıklama yapan Babel "Teşekkürler Galatasaray taraftarları. Benim için bir onurdu." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0