Analiz gerçeği ortaya çıktı!

Süper Lig'de evinde aldığı Sivasspor yenilgisi sonrasında basın toplantısında tabir-i caizse sitem eden Domenec Torrent'in sözlerinin altında yatan gerçek ortaya çıktı. Galatasaray'a geldiğinde geçmişe dair hiç bir kayıt ve bilginin kendilerinde olmadığını, çok kısa sürede bilgi toplamaya çalıştıklarını belirten Torrent'in serzenişi karşılaşma sonrasında damga vurmuştu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray’da teknik direktör Domenec Torrent’in açıklamaları ses getirdi. Göreve geldiklerinde herhangi bir bilgi ve belgenin olmadığını, analistlerin bile görevden alındığını belirten Torrent'in açıklamaları aynı zamanda camiada büyük bir tartışmayı da beraberinde getirmişti. İspanyol teknik adamın bu serzenişinin altında yatan neden ortaya çıktı. Başkan Burak Elmas ve ekibinin, teknik direktör Fatih Terim’le yolları ayırdığı dönemde tüm teknik ve idari ekibin yanı sıra, A Takım Bilgi İşlem Uzmanı Olgu Şimşek, Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal’ın da işlerine son verildiği belirtildi. Bu isimlerin ayrılırken “İhtiyaç olması halinde her zaman yardıma hazırız” mesajını yetkililere verdiği ancak herhangi bir şekilde kendileriyle temas kurulmadığı bildirildi. Domenec Torrent’in kendisine anlatılan Galatasaray ile karşılaştığı tablonun çeliştiğini ima ettiği belirtildi. Katalan teknik adamın bu açıklamasıyla meslektaşına değil yönetime dokundurduğu iddia edildi. Ayrıca camiada ise “Florya’da herkesin işine son verildi. Kurumsal hafızayı sildiler” yorumları yapıldı. 

Torrent’in  açıklamalarıyla beraber gözler Fatih Terim’e çevrilmişti. Terim’in polemiğe girmek istemediği ve herhangi bir yanıt vermeyeceği öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0