Andreas Pistiolis: Bizim için çok büyük bir gün


ING Basketbol Süper Ligi’nde playoff serisi ikinci maçında Bahçeşehir Koleji’ni mağlup ederek yarı final biletini alan Galatasaray Nef’te koç Andreas Pistiolis ve genel menajer Turgay Zeytingöz açıklamalarda bulundu.  

Maçın ardından yayıncı kuruluşa demeç veren Koç Andreas Pistiolis, “İlk olarak rakibi kutlamak istiyorum. Çok sıkı çalıştılar ve harika bir seriyi geride bıraktılar. Çok zor bir rakibe karşı kazandık. Benim için önemli bir galibiyetti. Bizim için çok büyük bir gün. Yarı finale çıktık. Play-offa devam ediyoruz.” diye konuştu. 

Galatasaray Nef Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, “Üst üste 9. galibiyetimiz oldu. Dolayısıyla çok mutluyuz. Basketbol Süper Ligi’nde yarı finalin ilk takımı olduğumuz için de ayrıca mutluyuz. Bu takım bunu ve daha fazlasını hak ediyor. Sezon başından beri gidebildiğimiz yere kadar gidiyorduk. Hala gidebileceğimiz yer var. İnanıyoruz. Taraftarımız da buna inansın. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve güzel sezonu güzel şekilde bitireceğiz. Bu takım bunu hak ediyor. Ben başarabileceğimizi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0