Domenec Torrent: Özel bir dönemden geçiyoruz..

Süper Lig'de deplasmanda oynadığı Antalyaspor maçıyla birlikte sezonu noktalayan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Kulüp olarak özel bir dönemden geçtiklerini ve oyuncularının verdiği reaksiyondan memnun olduğunu belirten İspanyol teknik adam, gelecek sezona dair çalışmalarını tamamladıklarını ve yeni seçilecek başkanla görüşmek için İstanbul'da kalacağını açıkladı. 

ANTALYASPOR MAÇI
Derinlemesine nasıl oynadıklarını analiz ettik. Onların top çıkışını engellemek için sistemi değiştirmeye karar verdik ki biz de geriden daha iyi bir şekilde çıkabilelim diye. Maçın birçok bölümünde bunu başardığımızı düşünüyorum. Topa daha fazla sahip olduk. Son 2 maçta oyuncuların tutumundan aşırı memnunum. Kulübümüzde özel bir dönemden geçiyoruz. Son ana kadar, son güne kadar gerçekten de çok iyi bir şekilde mücadele ettiler. Galatasaray'ın ismini taşıdıkları için son ana kadar mücadele etmeleri gerekiyordu ne olursa olsun. Net bir şekilde, belki biraz da şans ile kazanabilirdik. Güzel fırsatlar oluşturabilirdik ama berabere kaldık.

KALIP - KALMAYACAĞINA DAİR..
İlk 7 maçı ben gerçekten saymıyorum. Bulduğumuzda ne haldeydi takım, biliyorsunuz. Antrenörler olarak işimizin arkasındayız.
Yeni başkanı öncelikle tebrik ederim. Galatasaray başkanı olmak kolay değil. Sonra düşüncesine saygı duyacağım. 4 Temmuz için biz sezon öncesi hazırlıklarına başladık. Eğer devam edemeyeceğimizi söylerseler kabul eder ve Galatasaray için en iyisini dileriz o zaman. Her zaman elimden gelmeyenlerle ile ilgili bunu söylüyorum, elimde olan şey sahadakiler. Elimde yapabilecek bir şey yoksa kaygılanmıyorum.

Tatil planım yok. Sportif direktörümüzle birlikte konuşuyoruz. Hangi oyuncularla devam edeceğimiz konusunda çalışmayı sürdürüyoruz. Ben İstanbul'da kalmayı sürdüreceğim. Seçim olduğu için de İstanbul'da kalmak daha iyi. Telefon başka, yüz yüze konuşmak başka. Kalırsam mükemmel olacak. Yeni sezonda hangi futbolcularla oynayacağımızı hazırladık. Başka bir antrenör gelirse de ben Galatasaray’ın maçlarını stadında seyretmek için çok kez ziyaret edeceğim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0