Eyüpspor, Sekidika'nın bonservisini istiyor!

Süper Lig'de çıkma mücadelesi veren ve bu sezon ciddi bir bütçe ayıran Eyüpspor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez gelecek planlamasında Galatasaray'dan kiralık olarak takımda bulunan Jesse Sekidika'ya da yer verdi. Hamza Hamzaoğlu'nun yerine göreve gelen genç teknik adam şimdiden Nijeryalı oyuncunun bonservisinin alınmasını talep etti. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'e çıkmak için umutlarını koruyan ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla yollarını ayırarak İbrahim Üzülmez'i takımın başına geçiren Eyüpspor kadrosunda da istikrarı sağlamak istiyor. Bu sezon önemli bir bütçe harcayarak Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Eyüp yönetimi pahalı kadrosunu Süper Lig ile taçlandırmak istiyor.. Bu doğrultuda ona göre bir kadro planlaması yapmanın hesaplarını yapan İbrahim Üzülmez, yönetime ilk iş olarak Jesse Sekidika'nın bonservisinin alınması yönünde yönetime rapor verdiği kaydedildi.

SEKIDIKA KALMAK İSTİYOR
Sezon sonu Galatasaray'a geri dönecek olan Sekidika'nın da gelecek sezon Galatasaray'da düzenli olarak süre alacağına dair bir ümidi yok. İstanbul'daki şehir hayatından memnun olan 25 yaşındaki sağ kanadın da gönlü Eyüpspor'dan yana.. Eyüpsultan ekibiyle ilk maçına 5 Şubat'ta Altaş Denizlispor ile çıkan Nijeryalı kanat oyuncusu toplamda 11 karşılaşmada oynadı ve bir asist yaptı. Hamza Hamzaoğlu döneminde daha az süre alan Sekidika, yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez ile sezonun son bölümünde yeniden bir çıkış yakalamak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0