Morutan'ın ayrılmaya niyeti yok!

Galatasaray'da bu sezon beklentilerin altında kalan ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Olimpiu Morutan yeni sezonda kendisini kanıtlamak istiyor. Seçim sonrasında yaşanacak olası teknik direktör değişikliğini fırsata çevirmek isteyen Rumen oyuncunun ayrılmaya niyetinin olmadığı belirtildi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon başı büyük umutlarla transfer edilen Olimpiu Morutan, bekleneni veremedi. Kış transfer döneminde çok kez kiralanacağı konuşulan ancak takımdan ayrılmayan Morutan için yeni bir iddia geldi. Galatasaray'da her kesim tarafından "Böyle bir yeteneğe yeterince şans verilmedi" görüşü hakimken, oyuncunun kendini ispatlamak istediği öğrenildi. Rumen basınında çıkan haberlere göre Morutan'ın takımdan ayrılmayı düşünmediği kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0