Okan Kocuk geri çağırıldı!

Bu sezon gösterdiği performansla Giresunspor'u ligde tutmayı başaran Okan Kocuk için Galatasaray yönetimi kararını verdi. Yeşil-Beyazlı ekibin bir sezon daha kiralamak istediği tecrübeli kaleci için gelen teklifi başkan Burak Elmas geri çevirdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Giresunspor yönetimi, bu sezon kiralık olarak forma giyen Okan Kocuk'un takımda kalması için harekete geçti. Gösterdiği başarılı performansla takımının ligde kalmasında önemli bir yer oynayan 27 yaşındaki kaleciyi bir sezon daha takımda tutmak isteyen Yeşil-Beyazlı yönetimi bu talebini Galatasaraylı yetkililere iletmesin karşın istediği cevabı alamadı. Seçim sürecinde olan ve yeni sezon planlamasını henüz hayata geçirmeyen Galatasaray'da başkan Burak Elmas gelen teklifi geri çevirirken, bu sezon Muslera'nın sakatlığı sonrasında yaşanan kaleci krizi ve gelecek sezon +4 yerli oyuncu kuralı gibi kriterler önemli bir rol oynadı. 

Bu sezon başında bedelsiz olarak Giresunspor'a kiralanan Okan, ligde çıktığı 32 maçta kalesini 9 kez gole kapatırken 38 gol yedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0