Torrent gitmeyecekmiş gibi çalışıyor!

Süper Lig'de sezonu hafta sonu Antalya deplasmanında tamamlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent gelecek sezon için raporunu hazırladı ve yönetimle paylaştı. Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamalarda, seçimden sonra yeni başkanla görüşeceğini belirten İspanyol teknik adam transferde de takımın çok fazla ihtiyacı olduğunu düşünmüyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; tazminatını almadan sözleşmesini feshetmeye yanaşmayan Domenec Torrent, yeni sezon için transfer raporunu hazırlamaya başladı. 4 Temmuz'da Avusturya'daki kamp yerine onay veren İspanyol hoca, kulübün mali durumunu düşünerek fazla transfer istemiyor. İlk 11 düzeyinde 6 numara ve forvet adaylarını ekibiyle birlikte belirleyen Torrent, listesini sportif direktör Sensibile ile paylaştı. Yeni sezonda uygulanacak +4 yerli kuralını dikkate alan Torrent, kiralıktan dönecek olan Emre Akbaba ve Yunus Akgün'ü gelecek sezon kadroda yer alacak olan önemli oyuncular olarak görüyor.

ÜLKESİNE DÖNMEYECEK
Cuma günkü Antalyaspor maçıyla sezonu tamamlayacak olan Galatasaray'da, İspanyol teknik adam ülkesine dönmeyecek ve ailesiyle birlikte İstanbul'da kalıp 11 Haziran'daki seçimi bekleyecek. Ancak mevcut başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ile Metin Öztürk, teknik direktör Torrent'le devam etmeyi kesinlikle düşünmüyor ve sıkı bir tazminat pazarlığı sarı-kırmızılı camiayı bekliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0