Torrent takımla vedalaştı!

Galatasaray'da seçim krizi nedeniyle hareketli günler yaşanırken, başkan Burak Elmas lig tarihinin en kötü performanslarından birisine imza atan teknik direktör Domenec Torrent ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İspanyol teknik adamla özel olarak görüşecek olan Elmas, tazminat konusunu da çözmek isterken Torrent takımla yaptığı toplantıda gelecek sezon olmayacağını açıkladı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray başkanı Burak Elmas, lig bitiminin ardından teknik direktör Domenec Torrent ile masaya oturup, yolları ayıracak. Yeni gelecek başkan ve yönetimin elini rahatlatmak isteyen Elmas’ın, Katalan teknik adam ile dostça ayrılmak için bir görüşme yapacağı ortaya çıktı. Ancak bu, lig sonunda, üç maçın ardından gerçekleşecek. Başkan Burak Elmas, bu konuyla ilgili yakın çevresine, “Torrent ile konuşacağım ama ligin bitmesine 3 maç kala göndermek gibi rasyonel olmayan bir karar vermeyeceğim. Şov yapmak için teknik direktör göndermem” dediği öğrenildi. Yine bazı yöneticiler de ligin bitmesine 3 hafta kala böyle alınacak bir kararın doğru olmayacağı konusunda görüş belirtti.

TAKIMLA VEDALAŞTI
Domenec Torrent de, yönetimin kendisine verilen sözlerin yerine getirmemesinden dolayı kırgın.. Katalan teknik adamın, bu nedenle umursamaz davrandığı öğrenildi. 59 yaşındaki çalıştırıcı, başta gelecek sezon planlaması ve transferler olmak üzere hayal kırıklığına uğradı. Göreve gelirken anlatılanlarla, gördüğü tablonun çelişmesi Torrent’i şoke etti. Kendisiyle yolların ayrılacağı yönündeki haberleri bu nedenle dikkate almayan Torrent’in, her türlü senaryoya açık olduğu ama tazminat konusunda kesinlikle taviz vermeyeceği bildirildi. Galatasaray’da bayram nedeniyle oyunculara verilen izin biterken Başakşehir maçının hazırlıkları başladı. Torrent, antrenmanda oyuncularına veda konuşması yaptı. Katalan teknik adam “Yeni sezonda yokum, sizden isteğim 3 maçta da iyi mücadele etmeniz” diyerek yeni sezonda olmayacağını söyledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0