Abdülkerim transferinin perde arkası!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu Abdülkerim Bardakcı transferiyle güçlendiren Galatasaray, bu transfer operasyonunda da ezeli rakiplerine büyük bir çalım attı. Fenerbahçe'ye imza atması beklenen 27 yaşındaki tecrübeli savunmacının transferi için devreye giren Galatasaray yönetimi, kısa sürede transferi resmiyete kavuşturdu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray transfer döneminin ilk imzasını Konyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'ya attırırken, ezeli rakiplerinin elinden alınan başarılı savunmacının transferinin perde arkası belli oldu. Fenerbahçe ile Konyaspor kulüpleri, 27 yaşındaki stoper için 2 milyon 800 bin Euro ve toplam 500 bin Euro tutarındaki bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı. Sarı lacivertliler daha sonra Abdülkerim Bardakçı ile masaya oturdu, ancak futbolcunun istediği ücret yüksek bulundu ve kendisinden düşünmek için süre istendi. Bu gelişme üzerine önceki gün akşam saatlerinde Galatasaray yönetimi devreye girdi. Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in ekibinde yer alan Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile İstanbul’da bir araya geldi. Timur, Özgökçen’e, Fenerbahçe ile ne kadara anlaştıysanız, aynı parayı vermeye hazırız; Abdülkerim’i istiyoruz” dedi. Özgökçen, “Biz Fenerbahçe ile el sıkıştık ancak Abdülkerim henüz anlaşamadı. Eğer Fenerbahçe kesin olarak anlaşamazsa aynı şartlar karşılığında size satabiliriz” karşılığını verdi.

GALATASARAY'A EVET DEDİ
Konyaspor başkanı Özgökçen’in cevabı üzerine Abdülkerim ile temasa geçildi. O ana dek Fenerbahçe’den dönüş olmaması nedeniyle Abdülkerim, gece geç saatlerde Galatasaray’a “Evet” dedi. Uzun süre beklemesine rağmen sarı lacivertlilerin olumlu ya da olumsuz bir cevap vermemesine sinirlenen Abdülkerim’in, “Bu saatten sonra Fenerbahçe ne teklif ederse etsin, gitmeyeceğim” dediği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun transferinde Galatasaray yöneticilerinin, “Marcao gitmek istediğini bildirdi. O gittiği zaman defansta ilk 11’e en yakın isim sen olursun” sözlerinin etkili olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0