Engelsiz Aslanlar sezonu dördüncü bitirdi!

TSB Süper Ligi'nde 30 hafta üzerinden oynanan normal sezonu 54 puanla dördüncü sırada bitiren Galatasaray Tunç Holding mücadele ettiği play-off maçlarının ardından sezonu dördüncü olarak noktaladı. 

Play-off çeyrek finalinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan Sedat İncesu'nun öğrencileri rakibi karşısında Yalova'da oynanan ilk maçı 69-50, ikinci maçı da 72-55'lik skorla kazanarak adını yarı finale yazdırmıştı. Milli ara sonrasında 25-27 Haziran tarihleri arasında yine Yalova'da oynanan yarı final serisinde ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşan takımımız serinin ilk maçını 66-60 kazanmasına karşın ikinci ve üçüncü maçtan mağlubiyetle ayrılarak finale çıkma şansını kaybetti. Üçüncülük maçında ligin güçlü takımlarından Beşiktaş ile karşılaşan Engelsiz Aslanlar, tüm eksiklerine rağmen başabaş bir oyun ortaya koydu ancak sahadan 69-62'lik mağlubiyetle ayrılmaya engel olamadı. Bu sonuçla birlikte Galatasaray Tunç Holding takımı, normal sezonunu dördüncü sırada bitirdiği TSB Süper Ligi play-off etabında da dördüncü olarak tamamlamış oldu. 

Play-off yarı finallerinin başlaması öncesinde Galatasaray Tunç Holding'de bazı isimlerin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrasında baş antrenör Sedat İncesu takımı play-off etabında oynatmamayı düşünmüş ancak daha sonra sporculara uygulanan testlerin ardından 8 ismin üstüste bir kaç testte negatif çıkması neticesinde turnuvaya 8 oyuncuyla katılmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0