Galatasaray, Raymar Morgan ile anlaştı

raymar morgan

ING Basketbol Süper Ligi'nde finalin eşiğinden dönen Galatasaray Nef'te gelecek sezon öncesinde transfer çalışmaları sürüyor. Yenilmez Armada'da uzun rotasyonunu daha önce ülkemizde Pınar Karşıyaka ve TOFAŞ forması da giyen Raymar Morgan ile güçlendirmeye hazırlanıyor.

Galatasaray Nef, geçtiğimiz sezonu ASVEL'de geçiren Raymar Morgan ile bir yıllık anlaşmaya vardı. 33 yaşındaki tecrübeli uzun ligimizde daha önce Pınar Karşıyaka ve TOFAŞ forması da giymişti. 

Raymar Morgan kimdir? 

Raymar Morgan bu sezon ASVEL'de sakatlıklar nedeniyle sadece iki maçta forma giyebilmişti. Tecrübeli uzun Pınar Karşıyaka'da forma giydiği 2020-21 sezonunda Basketball CL'de sezonun en iyi beşine seçilmişti. 

Raymar Morgan,  Karşıyaka formasıyla Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 27 maçta 15.1 sayı – 7.0 ribaunt – 2.1 asist ortalamaları yakalamıştı. Tecrübeli oyuncu Basketball CL'de ise 15 maçta 17.6 sayı – 6.4 ribaunt – 2.1 asist ortalamalarına imza atmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0