Galatasaray sezon öncesi kampını Avusturya'da yapacak!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü yılını geride bırakan Galatasaray, yeni sezon öncesinde çalışmalarına başlıyor. Teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getiren takımımız, kamp çalışmaları için iki etapta farklı tarihlerde Avusturya'ya hareket edecek.

27 Haziran Pazartesi günü Florya'da topbaşı yapacak olan Galatasaray, yaklaşık 10 günlük sezon öncesi çalışmaların ardından 7 Temmuz'da Avusturya'nın yolunu tutacak. Graz yakınlarında 12 günlük kamp yapacak olan Galatasaray, takvim yaprakları 19 Temmuz'u gösterdiğinde İstanbul'a dönecek. Bir kez daha yaklaşık bir hafta boyunca Florya'da olacak olan takım, 26 Temmuz günü yeniden Avusturya'ya gidecek. Inssbruck bölgesinde yapılacak olan bir haftalık kamp çalışmasının ardından Galatasaray futbol takımı Ağustos ayının ilk günü itibariyle çalışmalarına İstanbul'da devam edecek.

Avusturya'da sezon öncesi çalışmalarını gerçekleştirecek olan Galatasaray'ın burada toplamda 3 hazırlık maçı yapması beklenirken, 5 Ağustos'ta başlayacak olan Süper Lig öncesinde toplamda 5 hazırlık maçı oynanması planlanıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0