İlk görüşme Torrent ile olacak!

Galatasaray
'da hafta sonu gerçekleşen seçim sonrasında başkanlık görevine geri dönen Dursun Özbek'in ilk icraatı futbol takımının yeni teknik direktörünü belirlemek olacak. Seçim sonrasında ekibiyle birlikte durum değerlendirmesi yapan ve Salı günü mazbatayı aldıktan sonra göreve resmen başlayacak olan Özbek, ilk olarak Domenec Torrent ile görüşecek. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni başkan Dursun Özbek'in ilk icraatlarından birisi teknik direktör Domenec Torrent'le yolları ayırmak olacak. Özbek seçim öncesi yaptığı konuşmada konuya temkinli yaklaşarak "Konuyla ilgili arkadaşlarımız çalışıyor. Öncelikle Torrent'in sözleşmesine bakmamız lazım. Hoca konusundaki planımız hazır." demişti. Özbek ve yönetiminin salı günü başkanlık mazbatasını aldıktan sonra ilk icraat olarak Torrent'le yolları ayırması bekleniyor. Başkan Özbek'in bizzat görüşeceği İspanyol teknik adamın yanı sıra ekibiyle birlikte 1 yıllık hak edişi olan 2 milyon 160 bin Euro'luk tutar hakkında nasıl bir anlaşma sağlanacağı da merak ediliyor.

İspanyol teknik adam sezon ortasında göreve geldiği Galatasaray'ın başında 20 maça çıkmış 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet almıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0