Mourinho'nun hedefinde Yunus var!

Süper Lig'de sezonun en flaş isimlerinden biri olan Yunus Akgün'le ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. İki sezondur kiralık olarak Adana Demirspor forması giyen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki hücum oyuncusu milli takım formasıyla da Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırırken, İtalyan ekiplerini de harekete geçirdi. 

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; İtalyan ekiplerinin ilgisini çeken Yunus, yaz döneminde Çizme'de transfer savaşı çıkartacak gibi görünüyor. Bu sezon çıktığı 31 maçta 8 gol - 14 asistlik performansıyla dikkat çeken genç oyuncu için Lazio kulübü uzun süredir ilgi gösterirken, sportif direktör Igli Tare'nin de görüşme yapmak için Galatasaray'daki seçim sürecini beklediği biliniyordu. Yunus'u isteyenler arasında Roma'nın da olduğu belirtildi. Haberde, takımın önemli ismi Nicolo Zaniolo için çok sayıda teklif alan başkent ekibinin genç yıldızını satması durumunda Yunus Akgün için teklif yapabileceği belirtildi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun hücumun tüm bölgelerinde oynayabilen genç oyuncuyu çok beğendiği ve hakkında Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella'dan sık sık bilgi aldığı da ifade edildi. Montella'nın da yapılan bu görüşmelerde eski öğrencisi için "Akgün sınırsız yetenekli ve klas. Hızlı, ileride çabuk, çok teknik ve gol anlarında soğukkanlı. Maalesef Galatasaray'dan kiraladık. Burada beni en çok şaşırtan oyuncu oldu." ifadelerini kullandı.


11 Haziran'da gerçekleşecek seçim sonrasında İtalyan ekiplerinin teklif yapacağı ve 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncuyla ilgili olarak Galatasaray yönetiminin nasıl bir karar vereceği de merak ediliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0