Solbakken için pazarlık!

Galatasaray yönetimi transferde önemli hamleler yapmaya devam ediyor. Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş hamleleriyle yerli rotasyonu güçlendiren Sarı-Kırmızılılar hücum hattına da uzun süredir transfer listesinde olan Ola Solbakken'i katmaya hazırlanıyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi devre arası için el sıkıştığı Ola Solbakken'i sezon öncesinde kadrosuna katmak istiyor. Kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2022'de sona erecek olan 23 yaşındaki Norveçli oyuncunun menajeriyle görüşen ve her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılılar oyuncunun kulübün de cüzi bir miktara ikna edecek FIFA kuralları gereği sözleşmesinin bitimine 6 ay kala istediği takımla görüşme hakkına sahip olan Norveçli oyuncu için Bodo/Glimt takımına 500bin Euro teklif eden Galatasaray yönetiminin amacı devre arasını beklemeden bu transferi sonuçlandırmak. 

Sağ kanatta forma giyen 23 yaşındaki Norveçli oyuncu bu sezon Konferans Ligi'nde çıktığı 11 maçta 6 gol - 2 asistlik performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Solbakken bu sezon geçirdiği sakatlık nedeniyle Norveç Ligi'nde sadece 6 maçta şans bulurken, sakatlığının ardından Haziran ayında oynanan 2 karşılaşmada da görev yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0