Amine Harit iddiası!

Orta sahaya ilk takviyesini Sergio Oliveira hamlesiyle yapan Galatasaray'da bu bölgeye yapılacak takviyeler beklenirken, Fransız basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sarı-Kırmızılar, geçtiğimiz yıl Marsilya'da forma giyen Schalke 04 oyuncusu Amine Harit'i gündemine almış durumda..

Foot Mercato'da yer alan habere göre; Galatasaray orta saha transferi için çalışmalarını sürdürürken, listedeki isimlerden birisi de Amine Harit oldu. Faslı orta saha oyuncusu ile Galatasaray'ın dışında geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Marsilya ve Porto'nun da ilgilendiği ifade edildi. Marsilya'nın başkanı Pablo Longori'nın, Harit'i yeniden kadroda görmek istediği vurgulanırken, Portekiz ekibi Porto'nun da, teknik direktörü Sergio Conceicao'nun Rennes döneminden yakından tanıdığı 25 yaşındaki futbolcu için ısrarcı olduğu kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Amine Harit, Fransız ekibinde sahaya çıktığı 34 maçta 5 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0