Avusturya'da ilk galibiyet!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, üçüncü maçında Çekya ekibi Sigma Olomouc ile karşılaştı. Okan Buruk yönetiminde daha önce oynadığı iki maçı kaybeden takımımız, üçüncü karşılaşmadan Yunus Akgün'ün bir gol - bir asistlik performansıyla 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

Teknik direktör Okan Buruk, ilk iki maçın aksine üçüncü karşılaşmada sezon içerisinde ilk 11'de sıklıkla şans vereceği isimleri sahaya ilk 11'de sürdü. Galatasaray mücadeleye Muslera - Omar, Nelsson, Emin, Patrick van Aanholt - Cicaldau, Sergio Oliveira, Emre Akbaba - Yunus, Kerem ve Gomis başladı. İlk yarısı golsüz geçen karşılaşmada Galatasaray'ın ilk golünü 59. dakikada ceza sahası içinde nefis bir vuruşla uzak direkte fileleri havalandıran Yunus Akgün kaydederken, 22 yaşındaki kanat oyuncusu ikinci golde de 65. dakikada Bafetimbi Gomis'e çizgiye inerek asisti yapan isim oldu. 

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk mücadelenin ikinci yarısında genç oyuncular Hamza Akman, Özgür Baran Aksaka'ya forma şansı verirken; Kazımcan Karataş, Emre Kılınç, Mostafa Mohamed, Barış Alper Yılmaz, Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Berkan Kutlu ve Oğulcan Çağlayan oyuna sonradan giren isimler oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0