Avusturya'da karşılıklı goller!

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da ikinci etap kamp çalışmalarında devam eden Galatasaray, hazırlık maçında İtalyan ekibi Salernitana ile karşılaştı. Tivoli Stadı’ndaki mücadelenin ilk dakikalarında geriye düşen Okan Buruk'un öğrencileri rakibine kısa sürede cevap verdi ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Galatasaray'a eşitliği getiren gol, yeni transfer Haris Seferovic'ten geldi. 

İtalyan ekibi karşısında Galatasaray mücadeleye Okan Kocuk - Leo Dubois, Abdülkerim Bardakcı, Metehan Baltacı, Kazımcan Karataş - Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau, Emre Kılınç - Barış Alper Yılmaz, Oğulcan Çağlayan ve Haris Seferovic onbiriyle başladı. İtalyan ekibi, 11. dakikada ismi uzun bir süre Galatasaray ile anılan Erik Botheim’in golüyle 1-0 öne geçerken, Galatasaray bu gole 13. dakikada gelişen hızlı atakta Haris Seferovic ile karşılık verdi. Maçın geride kalanında ise takımlar skordaki dengeyi bozamadı. Vizesinde yaşanan sorun nedeniyle Avusturya kampına maç sabahı katılan Christian Luyindama mücadelenin ikinci yarısında süre alırken, genç oyunculardan Hamza Akman - Beknaz Almazbekov - Efe Akman ve Özgür Baran Aksaka da süre alan isimler oldu. 

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında devam edecek olan Galatasaray, bir sonraki hazırlık maçını 31 Temmuz Pazar günü Fiorentina ile oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0