Boey ayrılmak üzere!

Galatasaray
'da geçtiğimiz sezon başında takıma katılan Sacha Boey'in takımdan ayrılmak istemesi gündeme gelirken, Fransız oyuncunun sezon başı kampına izinli olarak katılmadığı biliniyor. Menajeriyle bir takım görüşmeler yapan genç sağ bek için Fransız ekibi Strasbourg'un talip olduğu iddia edildi.

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçtiğimiz sezonun sona ermesinin ardından kulüpten ayrılmak istediğini yönetime bildiren Sacha Boey'in yeni durağı belli oldu. Hazırlık kampına katılmayan genç futbolcu, Marsilya ile anılmış ancak transfer gerçekleşmemişti. Ayrılmak istediğini bildirmesinin ardından teknik direktör Okan Buruk'un da planlarında yer almayan genç savunma oyuncusunun menajeri Strasbourg ile görüştüğü ve sözleşme şartlarında anlaşma sağladığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz sezon Boey için 1milyon 150bin Euro bonservis bedeli ödeyen Galatasaray'ın bu transferden ne kadar bonservis geliri elde edeceği ise belirtilmedi. 

Galatasaray formasıyla ligde 13, Avrupa'da ise 6 maça çıkan Boey bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0