Cicaldau için tehlike çanları!

Florya'daki ilk etap ve Avusturya kampındaki çalışmaların ardından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk takımla ilgili raporunu yönetime sunarken, orta sahada transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar da sürpriz bir ayrılık gündeme gelebilir. Orta saha pozisyonu için ilk 11'e mutlak takviye yapmak isteyen Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Alexandru Cicaldau için ayrılık pek uzak görünmüyor! 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; orta sahaya yapılan takviyeler ve alınması düşünülen isimler sonrası Rumen oyuncu Alexandru Cicaldau için ayrılık çanları çalmaya başladı. Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Yabancı kontenjanını açmak isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın, Rumen oyuncunun ayrılığına da sıcak baktıkları bildirildi. 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusuna teklif gelmesi halinde değerlendirileceği kaydedildi.

Olimpiu  Morutan ve Cicaldau'nun menajeri Becali de yaptığı açıklamada, "Okan Buruk bütün oyuncuları kampta görmek istiyor. İlerleyen günlerde Cicaldau ve Morutan için net bir karar verilir." açıklamasını yapmıştı. Edinilen bilgilere göre, deneyimli teknik adam Cicaldau için olumsuz rapor verdi ve gelecek olan tekliflerin değerlendirmeye alınmasını istedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0