Diagne kamptan ayrıldı!

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve bir yandan da transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da beklenmedik bir ayrılık kapıda.. Hazırlık maçlarında teknik direktör Okan Buruk'un pek fazla şans vermediği Senegalli golcü oyuncu Mbaye Diagne transfer görüşmeleri gerçekleştirmek için dün kamptan ayrıldı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken bir yandan da takımdan ayrılacak isimlerle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, transfer görüşmeleri yapmak için takımın Avusturya'daki kampından ayrıldı. Kulüp yetkililerinden alınan bölgeye göre, sözleşmesi sezon sonu bitecek 30 yaşındaki forvet, transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a döndü. Teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Mbaye Diagne'ya Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük talip oldu. 30 yaşındaki Senegalli futbolcu, İstanbul ekibinin teklifini kabul etti ve kamptan ayrıldı. 

Transfer görüşmesi için kamptan ayrılan Mbaye Diagne, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra VavaCars Fatih Karagümrük'e imza atacak. Sözleşmesi kapsamında yıllık 2.4 Milyon Euro maaşı olan Diagne'nin ücretini kulüpler yarı yarıya ödeyecek.

BURUK AYRILIĞI AÇIKLADI
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk da, dün oynanan Sigma Olomouc karşılaşması sonra Diagne için, "Diagne'ye bir teklif geldi. 3 tane santrfor var elimizde ona çok fazla süre veremedik. O teklifi değerlendirdi." sözleriyle ayrılığı açıkladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0