Diawara için görüşmeler başladı!

Transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta saha transferi için dört koldan taaruza devam ediyor. Paris'ten ayrılması beklenen Idrissa Gueye'yi listenin ilk sırasına yazan Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezondan beri ismi gündemden düşmeyen Amadou Diawara için Roma'yla pazarlığa oturdu! 

Sky Sports'tan  Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray yönetimi, transfer listesinde yer alan Amadou Diawara'nın transferi için Roma kulübüyle görüşüyor. Teknik direktör Jose Mourinho tarafından yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen ve kamp kadrosuna davet edilmeyen Gineli orta saha oyuncusu için Roma sportif direktörü Tiago Pinto ile görüşen Galatasaraylı yetkililer, transferi bitirmek istiyor. 24 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, bu hedefinde başarılı olamazsa satın alma opsiyonlu kiralama yoluna gidecek.

2019 yazında 21 milyon Euro bonservis bedeliyle Napoli'den transfer edilen Diawara, geçtiğimiz yıl teknik direktör Jose Mourinho tarafından rotasyonda kullanıldı ve sadece 8 maçta 300 dakika süre buldu. Özellikle ligin ikinci yarısında Portekizli teknik adam Gineli oyuncuya hiç şans vermezken, Diawara sezon sonunda UEFA Konferans Ligi'nde şampiyon olan takımın bir parçası oldu. 

Başkent ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Diawara, defansif meziyetleri yüksek bir orta saha oyuncusu olarak biliniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0