Dolberg'e niyet, Lemina'ya kısmet!

Okan Buruk yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da transfer hummalı bir şekilde devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Seferovic'in ardından forvete bir takviye daha yapacak olan Sarı-Kırmızılıların hedefinde Nice'den ayrılması beklenen Kasper Dolberg yer alırken, Danimarkalı golcü oyuncu için yapılan görüşmelere Mario Lemina da dahil oldu. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray'da sürpriz bir transfer gündeme geldi. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde Kasper Dolberg'i gündemine almıştı. Danimarkalı forvet için Nice kulübüyle görüşmelere başlayan Galatasaray, kiralama teklifini sunmuştu. Fransız ekibinde gözden düşen oyuncuyla temaslar sürerken bu sırada sürpriz bir öneri gündeme geldi. Nice, gelecek planlarında yer almayan Mario Lemina'yı da önerdi. Orta sahaya takviye yapacak Aslan, eski oyuncusunu teklif eden Nice kulübüne olumlu yaklaştı. 

DOLBERG VE LEMINA PAKETİ
Bir yandan Kasper Dolberg için görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılılar, artık Mario Lemina için de masada olacak. Nice'den ikili paket yapacak Cimbom, orta saha ve golcü hedeflerini böyle çözmeyi planlıyor. 24 yaşındaki Danimarkalı santrforu kiralamak isteyen Galatasaray, eski oyuncusu Lemina'yı ise bonservisi ile alabilir. 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Gabonlu orta saha, 2021 yılında 5.5 milyon Euro bonservisle Nice'ye imza attı. Fransızlar, 26 yaşındaki orta saha için daha fazlasını istemeyecek.

ESKİSİNDEN DAHA SAĞLAM
2019-2020 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giyen Lemina, o dönem 28 maçta 1 asist yaptı. Sakatlıklar nedeniyle 19 maç kaçıran Lemina, geçen yıl Fransa Ligi'nde 32 maça çıktı. Sadece 2 karşılaşmayı sakatlığı nedeniyle kaçırdı.  

AJAX'TA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ
Ajax'ta dikkatleri üzerine çeken Dolberg, 2019'da 20.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fransız temsilcisi Nice'e transfer oldu. Danimarka Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden olan Dolberg, geçtiğimiz sezon 30 maçta forma giydi ve 7 gol - 2 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0