Evander'de mutlu son!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da uzun süredir beklenen ofansif orta saha transferi gerçekleşmek üzere.. Ligin başlamasına kısa bir süre çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir görüştüğü Evander'in transferinde mutlu sona ulaştı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, 10 numara transferinde uzun zamandır temas halinde olduğu Evander için de anlaşmayı tamamladı. Teknik direktör Okan Buruk'un kadrosunda görmek istediği 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için uzun süredir görüşmelerini sürdüren yönetim, Danimarka ekibi Midtjylland ile yaptığı pazarlıklarda mutlu sona ulaştı. Galatasaray yönetimiyle daha önce bir yılı opsiyonlu olmak üzere toplamda 4 senelik prensip anlaşması sağlayan Evander, kulüp yönetiminden de transferi için izin istemesi transfer görüşmelerinde etkili oldu. Galatasaray yönetiminin 5 milyon Euro'luk teklifini kabul eden Midtjylland, böylelikle oyuncunun ayrılığına izin verdi. 

Geçen sezon Midtjylland forması altında 47 maçta boy gösteren Brezilyalı oyuncu, bu maçlarda 17 gol - 11 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Evander sezon öncesinde Danimarka ekibiyle hazırlık kampı geçirirken liglerin erken başlaması da Galatasaray adına avantaj olarak görülse de, 24 yaşındaki oyuncu yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0