Fransızları şaşırtan karşılama!

Galatasaray'ın yeni transferi Leo Dubois dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelirken, Fransız yıldızın kendisini karşılayan taraftarlarla olan diyaloğu Fransa basınına yansıdı. Lyon'dan transfer edilen 27 yaşındaki savunma oyuncusunun heyecanı yüzünden okunurken, karşılama görüntüleri "bir rock star gibiydi" yorumlarına neden oldu. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni transferi Leo Dubois dün akşam imza için İstanbul'a gelirken, Fransız milli savunma oyuncusunu çok sayıda taraftar havalimanında karşıladı. Taraftarın üçlü çektirdiği Fransız sağ bekin sevinci kameralara yansıdı. Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan 27 yaşındaki sağ bek, yapılan kontrollerin ardından 4 yıllık imzayı atacak ve transfer kulüp tarafından resmen açıklanacak. Galatasaray'ın Lyon'a 2.5 milyon Euro, yıldız futbolcuya da 1.8 milyon Euro maaş ödeyeceği öğrenildi.

Fransız medyası da karşılamaya geniş yer ayırdı. Leo Dubois için İstanbul'da yapılan karşılaşama 'Çılgınlık' olarak yorumlandı. Fransız RMC Sport, karşılama görüntülerini paylaşarak, "Dubois rock yıldızı gibi karşılandı. İstanbul'da inanılmaz atmosfer." ifadelerine yer verdi. L'Equipe'te transferi değerlendiren yorumcular ise, "Fransa'nın 27 yaşındaki en iyi sağ beki bir anda dışlandı. Lyon taraftarı bunu hep yapıyor. Takım kaptanıydı. Müthiş maçlar çıkardı. Milli takıma gitti. İnanılır gibi değil. Bu fiyata çok iyi bir hamle." ifadelerini kullandı. 

Dün bir TV programında yapılan yorumda, "Galatasaray kesinlikle müthiş bir oyuncu aldı. Keşke Türkiye'ye gitmeseydi, Ligue 1'de kalsaydı" ifadesi kullanıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0