Hazırlık maçlarına mağlubiyetle başladık!

Yeni sezon öncesinde çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, hazırlık kampındaki ilk maçında Sturm Graz ile karşılaştı. Teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmada bir çok isme şans verirken takımımız ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

Galatasaray mücadeleye kalede Okan Kocuk, savunmada Omar Elabdellaoui - Abdülkerim Bardakcı - Emin Bayram - Patrick van Aanholt dörtlüsünün önünde orta alanda Taylan Antalyalı - Aytaç Kara - Emre Akbaba üçlüsü ve hücumda Emre Kılınç - Olimpiu Morutan ve Oğulcan Çağlayan onbiriyle başladı. Karşılaşmaya iyi başlayan sarı-kırmızılılar 7. dakikada Emre Akbaba’nın asistinde Oğulcan Çağlayan'ın golü ile ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapadı. 

Maçın 54. dakikasında Hojlund’un golüyle 1-1’lik beraberliği yakalayan SK Sturm Graz, 57. dakikada Hojlund’un ikinci golüyle takımımız karşısında 2-1 öne geçti. Karşılaşma, rakip takımın 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.  Gurbetçi taraftarlar, Galatasaray'ın Sturm Graz ile oynadığı hazırlık maçına yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmayı 7 bin 562 biletli seyircinin takip ettiği açıklandı.

Galatasaray'da yeni transfer Abdülkerim Bardakcı, sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıktı. Tecrübeli savunma oyuncusu 85 dakika sahada kaldı. Akademiden yetişen ve kamp kadrosunda yer alan Ali Turap Bülbül, Hamza Yiğit Akman ve Eren Aydın mücadelede son 20 dakika şans bulurken; Efe Akman, Beknaz Almazbekov, Metehan Baltacı gibi isimler son beş dakikada oyuna dahil oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0