Okan Buruk'un ekibine İspanyol yardımcı!

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk'un yardımcı kadrosu şekilleniyor. 49 yaşındaki teknik adam daha önceki kulüplerinde birlikte görev yaptığı ekibiyle birlikte Galatasaray'a gelirken, ekibe yeni bir isim daha katıldı. Buruk'un ekibine katılan son isim 34 yaşındaki İspanyol antrenör Ismael Garcia Gomez oldu.

1 Haziran 1988, Ourense/İspanya doğumlu olan Ismael Garcia Gomez antrenörlük hayatına 2009 yılında Deportivo altyapısında başladı. 2013 yılına kadar burada çeşitli akademi takımlarının teknik direktörlüğünü yapan Gomez, daha sonra Mallorca kulübüne analist olarak transfer oldu. 7 ay burada görev yaptıktan sonra Mallorca'nın B takımı olan Murense'nin başına geçen Gomez, Haziran ayında takımdan ayrılarak Real Madrid altyapısında görev yapmaya başladı. Yaklaşık 2 yıl Madrid ekibinin akademi takımlarında görev alan genç teknik adam, kariyerinin ikinci teknik direktörlük macerasını Hospitalet takımının başında yaşadı. 

2017 yılına kadar Katalonya ekibinde görev yapan Garcia Gomez, kariyerinde ilk kez yurt dışına çıktı ve İngiliz ekibi Arsenal'in kadın futbol takımında yardımcı teknik adam olarak görev yapmaya başladı. Londra ekibinde geçirdiği 1 yıllık deneyimin ardından yeniden İspanya'ya dönen Gomez, takip eden süreçte 2019 yılında Yunanistan ekibi Astreas Tripoli'de yardımcı antrenörlük yaptı. 2020 yılında İtalyan ekibi Udinese'de teknik direktör Luca Gotti'nin ekibinde görev yapmaya başlayan İspanyol antrenör iki sezonluk tecrübesinin ardından Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un ekibine katıldı. Buruk'un kadrosunda daha önce Başakşehir'de birlikte görev yaptığı  İrfan Saraloğlu, Can Okuyucu, Dursun Genç ve Kaan Arısoy gibi isimler de bulunuyordu. 

Ana dili olan İspanyolca'nın yanı sıra Fransızca, İngilizce ve İtalyanca konuşabilen 34 yaşındaki antrenörün UEFA Pro-Lisans'ı bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0