Fredrik Midtsjö: Forma rekabeti için korkmuyorum!

Antalya deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da yeni transfer Fredrik Midtsjö oyuna sonradan dahil olurken, Norveçli oyuncu galibiyeti getiren golün asistini yapan isim olmuştu. Tecrübeli oyuncu bugün Florya'da basına açık gerçekleştirilen antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

FORMA REKABETİ KONUSUNDA KAYGIM YOK
Şimdilik çok iyi gidiyor. Takım arkadaşlarımızla tanışıyoruz. İlk maçta güzel hisler bırakmak benim için önemliydi. Takıma alışmam çok önemli. Bu süreç devam edecek. Takıma sadık bir oyuncuyum. Birlikte daha iyi işler yapacağız. Forma rekabeti konusunda bir kaygım yok. Ben şansım olduğu süre oynamaktan memnunum. Şampiyonluk adına takımda birçok kaliteli oyuncunun olması iyi bir şey. İyi bir başlangıç yaptık. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. 

OYUN PROFİLİ: DİNAMİK, TUTKULU
Saha dışında farklı, sessiz bir insanım. Sahaya çıktığım zaman tutkuyla oynuyorum. Futbol benim için bir tutku. Bu kulüpte oynamak benim için heyecan verici. Dinamik bir oyuncuyum. 6 ve 8 numarada rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Top sürme konusunda bir çekincem yok. Hocam için hangisi uygun olacaksa takımıma orada yardımcı olmaya hazırım.

ÖNCELİĞİMİZ ŞAMPİYON OLMAK
Takımla birlikte şampiyonluk yaşamak istiyorum. Hocamla birlikte yeni bir deneyim yaşayacağız. Taraftar benim için çok önemli. Tutkulu bir taraftarımız var. Önceliğimiz şampiyon olmak. Aynı dili konuştuğumuz için Omar ile iletişimimiz var. Çok iyi bir oyuncu grubu var. Hepsi geldiğim andan beri beni kucakladı. Genel olarak bunun devamını dört gözle bekliyorum. Galatasaray’ın Türkiye’nin en iyi kulübü, en iyi taraftara sahip olduğunu biliyordum. Teklif geldiğinde gurur duydum. Bu hafta stadyumda oynamak için sabırsızlanıyorum.

Antalyaspor galibiyeti, Victor Nelsson transferindeki son durum ve Lucas Torreira ile Dries Mertens transferleri Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0