Galatasaray'da tarihi kongre!

Galatasaray'da tarihi bir hafta sonu yaşanırken, Cumartesi günü bütçe tasarısını kabul ettiren Dursun Özbek yönetimi; seçim öncesindeki en büyük plan ve projeleriyle ilgili olarak gayrimenkul ve taşınmazların değerlendirilmesi konusunda genel kuruldan yetki aldı. Olağanüstü genel kurulda, görüşmelerin ardından yapılan oylamada üyeler, yönetim kurulunun taleplerini oy çokluğuyla kabul etti.

GAYRİMENKUL VE TAŞINMAZLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu; Galatasaray Adası, Florya arazisi, Mecidiyeköy binası, Kemerburgaz yeni kamp tesisi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Kalamış tesisleri, Burhan Felek Ergün Gürsoy Yüzme Havuzu, Maslak Nevzat Özgörkey Binicilik Tesisleri ve Beyoğlu Hasnun Galip Binası'ndaki alanların değerlendirilmesi, yeni taşınmazların alınması, projelerle ilgili finansman sağlanabilmek için yeni kredi sözleşmelerinin imzalanması konularında 31 Mayıs 2024'e kadar her türlü hukuki işlem ve tasarrufta bulunma yetkisi aldı.

Öte yandan Galatasaray adasının satılacağına yönelik söylemlere de tepki gösteren Özbek, böyle bir durumun söz konusu olamayacağını vurguladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0