Göztepe, yeniden Aytaç'ı istiyor!

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yeni sezonda teknik direktör Okan Buruk'un planları arasında bulunmayan isimlerle ilgili de gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Göztepe'de kiralık olarak geçiren Aytaç Kara için İzmir ekibinin yeniden teklif yaptığı ve tecrübeli oyuncuyu kiralık olarak istediği iddia edildi.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; Spor Toto 1. Lig'de zirve mücadelesi verecek olan Göztepe sürpriz bir ismi gündemine aldı. Göztepe'de futbolun başına geçmesi beklenen Rasmus Ankersen ve ekibi, geçen sezon ikinci yarıda sarı-kırmızılı ekipte forma giyen Aytaç Kara'nın kiralanması için girişimlere başladı. Galatasaray'da düşünülmeyen 28 yaşındaki İzmirli orta saha oyuncusunun da yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Aytaç'a Süper Lig başta olmak üzere 1. Lig'in flaş ekipleri Eyüp ve Pendik'in de ilgisinin olduğu öğrenildi.

Aytaç Kara, geçen sezon ikinci yarıda formasını giydiği Göztepe'de, sadece 8 maçta forma giymiş ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0