Icardi için kiralama formülü!

Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da forvet hattına bir takviye daha yapılması gündeme gelirken, yönetim büyük bir transferin daha peşine düştü. Paris SG'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi için nabız yoklayan Galatasaray yönetimi, yıldız golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. 

Arjantin basınında yer alan haberlere göre; PSG'de takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Icardi'ye, Galatasaray'ın teklif yaptığı bilgisi verildi. Galatasaray'ın yanı sıra Manchester United'ın da Icardi'nin peşinde olduğu ve kararın Arjantinli futbolcuda olduğu belirtildi. Galatasaray'ın Icardi için yaptığı teklifin ilk etapta kiralık olacağı ve maaşının ise büyük bölümünün PSG tarafından karşılanacağı ifade edildi. Bu transfer için Icardi'nin menajeri ve eşi Wanda'nın PSG yönetimiyle üç kez görüşme yaptığı bilgisi çıkan haberlerin detaylarında yer aldı. Manchester United'ın teklifinin ise ilk etapta kiralık olduğu ve bu teklifin içeriğinde satın alma opsiyonunun da olduğu belirtildi. 

Arjantin'de katıldığı TV programında konuşan oyuncunun menajerliğini yapan eşi Wanda Icardi ise yaptığı açıklamada, "PSG mevcut durumda en iyi çözümü bulmak için uğraşıyor. Mauro'nun fazla zamanı kalmadı. Mauro'ya Avrupa'dan başka teklifler var ve PSG de bunu biliyor. Mauro şu aşamada ne yapmak istediğine karar vermeye çalışıyor. Kulüpte kalmaya karar verirse bunu güvenle yapabilir çünkü daha 2 yıllık sözleşmesi var. Gitmeye karar verirse kendisine en uygun kulübü seçecektir. PSG, Mauro'nun kendisinin ve kariyerinin hak ettiği kadar süre alması gerektiğini ve taleplerimizin farkında." diye konuştu.

Antalyaspor galibiyeti, Victor Nelsson transferindeki son durum ve Lucas Torreira ile Dries Mertens transferleri Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0