Metin Öztürk: Transferde birkaç eksiğimiz kaldı


Süper Lig'in üçüncü haftasında Ümraniyespor deplasmanında Bafetimbi Gomis'in son dakikalarda attığı golle 1-0 kazanan Galatasaray'da ikinci başkan Metin Öztürk, karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"MAYISTA ŞAMPİYONLUĞU KUTLAYACAĞIZ"

Metin Öztürk, “Çok mutluyuz, ligin başı. Herkes bu sene şampiyon olmak istiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı. Biliyorsunuz, Dursun Başkanımız da rotayı çizdi. Transferler de buna göre yapılıyor. Birkaç eksiğimiz kaldı, inşallah yakın zamanda onları da tamamlayacağız. Bu sene tek hedef şampiyonluk. Hakem kardeşlerimiz biliyoruz ki çok iyi niyetliler ama bugün yine gözümüze takılan birkaç şey oldu. Biraz daha dikkat. Bizim pozisyonumuz şuydu, onların pozisyonu buydu demeden söylüyorum. İş adaletli geçtiği sürece bizim federasyondan ve hakemlerimizden başka bir talebimiz yok. Herkesin iyi niyetli olduğuna eminiz. Güzel bir akşam, hep mayıslar bizimdir diyoruz. Artık bu bizim sloganımız oldu. Tüm yönetim buradaydık, Dursun Başkanımızın biliyorsunuz kıymetli annesi dün vefat etti, bugün de toprağa verdik. O yüzden burada yoktu. Tekrardan mekanı cennet olsun. İnşallah Dursun Başkanımın liderliğinde mayıs ayında şampiyonluğu kutlayacağız. Yola çıktığımız gündeki gibi gene Anıtkabir'e gidip Ata'mıza şükranlarımızı sunacağız. Biz yola çıkarken de seçim öncesi de hep aynı şeyi söylemiştik; 'Taraftarlarımız bayraklarını hazırlasın, biz ne gerekiyorsa yapacağız' demiştik. Dursun Başkanımın liderliğinde de aynı yolda gidiyoruz." diye konuştu.

"SONU GÜZEL OLSUN, MAYISLAR BİZİM OLSUN"

Transfer hakkında sorulan soru üzerine yanıt veren Metin Öztürk, "Okan Hoca'mın arzu ve isteklerini bütçemiz çerçevesinde ve planlar çerçevesinde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Şampiyonluğa oynayan bir takım için her zaman ihtiyaç duyulan mevkilere transferler yapılır. Yönetimler bunun içindir.  Biz transferi konuşmaktan çok takımın önce oturmasına bakacağız. Takım çok iyi yolda. Takım olma yolunda. Zaten iyi olan bir kadroya müthiş oyuncular katıldı. Sonu güzel olsun, mayıslar bizim olsun." sözlerine yer verdi.

"DURUMDAN GAYET MEMNUNUZ"

Bafetimbi Gomis'in performansı hakkında Metin Öztürk, "Oyun 90 dakika. 1. dakika golü attınız 3 puan, 90. dakika attınız 2 puan vermiyorlar. Onun için biz durumdan gayet memnunuz. Gayet konsantre bir vaziyette oynuyoruz. Bundan sonra da ümit ediyorum ki bu performans artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'DA HEDEFLER BİTMEZ"

Takımın ne zaman oturacağı yönündeki soruya Metin Öztürk, "Galatasaray'da hedefler bitmez, zaten rahat bir maç kavramı nasıl olur bilmiyorum. O, rakibe saygısızlık olur. Biz her hafta çok kıymetli rakiplerle oynuyoruz. Onlar da kazanmak için oynuyor, onlar da şampiyon olmak için oynuyor. Bugün kazandık mutluyuz. Rakibimiz çok iyi bir oyun sergiledi, kendilerini tebrik ediyoruz. Bundan sonraki maçlarında da onlara başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0