Omar Elabdellaoui'yle ayrılık görüşmesi!

Süper Lig'de şampiyonluk için kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, kadroda düşünmediği isimleri yönetime bildirerek yolların ayrılmasını talep etti. Genç teknik adam yaşadığı havai fişek kazasının ardından 1 yıl sonra futbola dönen Omar Elabdellaoui'yi kadroda düşünmediğini belirtirken, ikisi yerli - ikisi yabancı olmak üzere dört ismin daha biletini kesti.

HaberTürk'te yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk yönetime verdiği raporda takımdan ayrılması gereken isimleri bildirdi. Genç teknik adam, yapılacak takviyeler için yabancı oyuncu rotasyonunda ayrılmasını istediği 3 ismi belirledi. Transfer döneminde savunmanın sağ tarafında Leo Dubois takviyesini yapan Galatasaray, geçtiğimiz yıl yaşadığı büyük kazanın ardından 1 yıl ara sonrasında futbola dönen Omar Elabdellaoui ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kalan Norveçli oyuncunun menajerini görüşme için İstanbul'a davet eden yönetim, tecrübeli savunmacının gelecek planlarında yer almadığını bildirip yol ayrılığına gidecek. Omar'ın ayrılmasının ardından 2 yabancı isim ile daha yolların ayrılması gündemde.. Savunmanın sağ tarafı için Dubois ve Boey ile yola çıkma kararı alan Okan Buruk, rotasyonda da genç savunma oyuncusu Ali Turap Bülbül'e şans verecek. Bu nedenle, bir yıl daha sözleşmesi bulunan Omar'ı kadroda düşünmeyen Galatasaray'da Norveçli oyuncuya alacaklarına karşılık bonservisinin verilmesi gündeme geldi. 

OMAR'DAN SONRA 2 AYRILIK DAHA
Şu an kadrosunda 15 yabancı oyuncusu olan Galatasaray'da ayrıca Cicaldau'nun da satılması gündemde. Geçen yaz Romanya'nın Craiova takımından 6.5 milyon Euro'ya alınan Cicaldau'ya gelecek teklifler değerlendirilecek. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu başta Sampdoria olmak üzere bazı İtalyan takımlarının transfer listesinde yer alıyor. Teknik direktör Okan Buruk, yeni sezonda Ömer Bayram, Jesse Sekidika, Oğulcan Çağlayan ve Emre Taşdemir'i de kadroda düşünmüyor. Omar Elabdellaoui, Cicaldau ve Sekidika'nın gönderilmesiyle kadrodaki yabancı oyuncu sayısı 12'ye düşecek. Yapılması planlanan stoper ve forvet transferine yer açılacak.

Antalyaspor galibiyeti, Victor Nelsson transferindeki son durum ve Lucas Torreira ile Dries Mertens transferleri Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın! 👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0