Takıma izin verdi, ekibiyle mesai yaptı!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, iç sahada taraftarının karşısına çıktığı ilk maçta mağlubiyetle sahadan ayrılırken genç teknik adam takımına izin verdiği günde ekibiyle birlikte Florya'da mesai yaptı. Mağlubiyetin analizini yapan Buruk, ekibiyle birlikte ayrıntılı rapor hazırladı. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Giresunspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Okan Buruk oyuncularına Pazar günü izin verdi ancak kendisi ve ekibi Florya'da gün boyu çalışmaya devam etti. Buruk'un İspanyol yardımcısı da Florya'da oynanan rezerv ligi maçını izledi ve notlar aldı. Okan Buruk ve ekibi sabah saatlerinde girdikleri Florya'dan gece geç saatlerde ayrıldılar. Buruk ve ekibi cuma günü oynanacak Ümraniyespor maçı öncesi analiz yaptı. Bu maçtan kayıpsız geçmek isteyen Galatasaray'ın genç hocası rakibinin açıklarını yaptığı analiz sonrası öğrencilerine anlatacak. Okan Buruk'un Giresunspor mağlubiyeti nedeniyle oldukça üzgün olduğu ancak aynı hataya düşmemek için Ümraniyespor karşısında galibiyete odaklandığı belirtiliyor. Öte yandan Buruk ve ekibinin takımı fiziksel olarak ise beğendiği gelen haberler arasında..

REZERV LİGİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Okan Buruk tesislerde analiz yaparken yardımcısı Ismael Garcia'ı da o sırada Florya'da oynanan Galatasaray - Giresunspor rezerv lig maçına gönderdi. Buruk'un da karşılaşmayı GSTV'den canlı takip ettiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0