Torreira ve Mertens'e görev emri!

Transferlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, ideal onbirini kurmaya çalışıyor. Genç teknik adam yeni yıldızları Mertens ve Torreira'yı ilk 11'de sahaya sürmeye hazırlanırken, mücadelesiyle dikkat çeken Midtsjö'de kadrodaki yerini alacak. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; evinde aldığı Giresunspor mağlubiyetinin yaralarını sarmaya çalışan Galatasaray'da kadro yenilenecek. Cumartesi akşamı oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Mertens ve Torreira'nın performansları gelecek için umut verdi. İki oyuncunun da hırsı ve mücadelesi teknik direktör Okan Buruk'u da memnun ederken Mertens ve Torreira'nın ligin üçüncü haftasında Cuma günü oynanacak Ümraniyespor maçında ilk 11'de forma giyecekleri öğrenildi. Takımın en çok koşan ismi olan Midtsjö de yine ilk 11'de forma giymeye devam edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0