Buruk'tan orta sahaya Midtsjö eklemesi!

Milli aranın ardından Süper Lig'de zirve mücadelesinde Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Zorlu mücadelede orta sahadaki sertliği arttırmak isteyen Cimbom'da orta saha kurgusuna Fredrik Midtsjö dahil olacak. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, hafta sonu oynanacak Adana Demirspor maçı için ekibiyle çalışmalarını sürdürüyor. Zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak zirveye kurulmak isteyen Sarı-Kırmızılıların patronu, milli arada İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçındaki performansıyla geçer not alan Fredrik Midtsjö'yü ilk 11'de sahaya sürmeye hazırlanıyor. Adana Demirspor orta sahasının dinamik oyunculardan kurulu olduğunu gözlemleyen ve rakibine karşı bu bölgede üstünlük sağlamak isteyen Buruk'un böylece orta alandaki sertlik düzeyini arttırmayı hedeflediği öğrenildi. İstanbulspor karşılaşmasında ön alanda kazandığı toplarla takımını bir çok kez atağa çıkartan Norveçli oyuncunun fiziksel olarak da hazır halde olduğu belirtildi. Yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir takımdan uzak kalan Midtsjö hafta sonu İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında diri görüntüsüyle ilk 11'e göz kırpmış oldu.

Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor karşılaşmasında 28 dakika sahada kalan Norveçli oyuncu bir sonraki maçta Giresunspor karşısında ilk 11'de görev yapmış ve 83 dakika görev yapmıştı. Ümraniyespor karşılaşması öncesinde sakatlanan Midtsjö, sakatlığı sebebiyle bir süre takımdan uzak kalırken milli ara öncesinde oynanan Konyaspor karşılaşmasında son 3 dakika görev yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0