Erden Timur'dan hakem tepkisi!

Süper Lig'de evinde oynadığı Gaziantep FK karşısında sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da maçın ardından teknik heyet ve yönetim, maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'ya büyük tepki göstermişti. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, hakemleri eleştirip "Kasıtlı işler var, dur diyeceğiz" açıklamalarında bulunurken devre arasında da konuyu TFF Başkanına taşıdığı ortaya çıktı! 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da başkanvekili Erden Timur'un, geçtiğimiz günlerde iç sahada oynanan Gaziantep FK karşılaşmasında TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'ye serzenişte bulunduğu ortaya çıktı. Maçı locasında izleyen Timur, ilk yarı sonunda hakem Uğurlu'nun, rakibiyle girdiği hava topu mücadelesi sonrasında Abdülkerim'i oyundan atması üzerine protokol tribününe geçerek soluğu TFF Başkanı'nın yanında aldı. TFF ile iyi ilişkilere sahip olan sarı kırmızılılarda Erden Timur, TFF Başkanı Büyükekşi'ye "Sayın başkan biz iyilik kazansın istiyoruz. Her zaman efendilik ve iyilik tarafında olma gayesindeyiz. Ancak bu hakem buraya operasyon yapmaya gelmiş. Belli ki Galatasaray'a karşı bir ön yargısı var. Bu kötü niyet. Bu niyetin sorgulanması gerekiyor. Bunlara izin vermeyin." diyerek Yaşar Kemal Uğurlu'nun bu kararından ötürü duydukları rahatsızlığını dile getirdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile sohbetinde Giresun, Ümraniye, Trabzon ve son olarak Gaziantep maçında Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyonlarda VAR hiç bir uyarıda bulunmadığını dile getiren Timur, "Geride kalan 5 haftada Galatasaray maçlarında birçok tartışmalı pozisyon oldu. Ancak VAR hakemleri tek bir izleme tavsiyesinde bulunmadı. Bu normal mi? Biz ayrıcalık istemiyoruz. Adalet, hakkaniyet istiyoruz" diyerek bu detaya da dikkat çekti.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0