Nelsson'a kolaylık sözü!

Galatasaray'da
bu sezon savunmanın önemli isimlerinden birisi olan Victor Nelsson için transfer döneminde bir çok teklif gelirken, yönetim bu teklifleri geri çevirdi. Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla rahat bir nefes alan Sarı-Kırmızılı idareciler, yıldız oyuncuya Dünya Kupası sonrasında gelecek tekliflerde kolaylık sağlayacağının sözünü verdi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da ismi uzun süre transfer dedikodularında geçen ve İspanyol ekibi Sevilla'nın resmen istediği Victor Nelsson takımda kalma kararı verirken, Danimarkalı oyuncuyla yöneticilerin yaptığı görüşmenin detayları belli oldu. Sevilla'ya gitmek istedğini yönetime bildiren ancak sözleşmesindeki 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi ödenmeden transfere izin vermeyeceğini ifade eden Sarı-Kırmızılı idareciler, genç savunmacıya Dünya Kupası sonrasını işaret ederken transferde de kolaylık sözü verdi. Marcao'nun ardından Nelsson'un ayrılığına sıcak bakmayan yönetim, bu yıl devre arasında Katar'da düzenlenecek olan şampiyona sonrasında iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılığına izin vereceğini oyuncuya bildirdi.

İspanyol ekibinin bonuslarla birlikte 15-18 milyon Euro'lara kadar çıktığı Nelsson'un kulübüyle devam eden 4 yıllık daha sözleşmesi bulunurken başarılı savunmacının çıkış opsiyonu olarak 25 milyon Euro'luk özel bir madde bulunuyor. Galatasaray yönetimi de yaz döneminde bu rakamın altında gelen tüm teklifleri geri çevirerek oyuncusunu satmak istemediğini gösterdi. Galatasaray yönetimi mevcut yabancı oyuncu kuralı kapsamında +3 yerli için Kaan Ayhan transferinde mutlu sona çok yakın olmasının da, devre arasında Nelsson'un olası ayrılık ihtimaline karşılık şimdiden önlem olarak gerçekleştirdiği iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0