Özgür Baran Aksaka: Midtsjö ve Mata yardımcı oldu!

Süper Lig'e verilen milli arada İstanbulspor ile hazırlık maçında karşılaşan ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da genç oyuncu Özgür Baran Aksaka maçın ardından açıklamalarda bulundu. Takımdaki önemli yıldızlarla çalışma fırsatı bulduğu için şanslı olduğunu belirten genç oyuncumuzun açıklamaların tamamı şu şekilde.. 

Okan hoca ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Galatasaray altyapısında oynayan her çocuğun hayali burada taraftarımızın önünde maça çıkabilmek. Ben ve arkadaşlarım  bunu gerçekleştirdik. İstanbulspor zaten bir Süper Lig takımı. Bizim için hazırlık maçı değil lig maçı gibi oldu. Taraftarımızın müthiş desteği vardı. İlk yarıda mükemmel oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleriyle beraber kopmalar oldu, olabilir. Genel olarak sahada iyi bir Galatasaray vardı. 

Hafta içi Fredrik Midstjö ve Juan Mata ile özel konuşmalarım oldu. Onlar bana yol gösterici oldular. Bugün de öyle oldu.  Onlarla oynamak hayal gibi. Nereye baksam bir yıldız oyuncu var. Onlarla oynamak çok keyifliydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0