Muhammet Görken turnuvasında şampiyon Galatasaray!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı, ev sahibi olduğu Muhammet Görkem Turnuvası'nda şampiyonluğa ulaştı. Galatasaray Taç Spor Tesisleri'nde oynanan turnuvaya Sultanlar Ligi takımlarından Vakıfbank, Bolu Belediyespor ve Nilüfer Belediyespor katılırken; Sarı-Kırmızılılar turnuvada oynadığı iki maçtan galibiyetle ayrılarak mutlu sona ulaştı. 

13-14 Ekim tariheri arasında Galatasaray'ın ev sahipliğinde düzenlenen turnuva, voleybol emektarı olan ve son dönemde MSA hastalığıyla mücadele eden Muhammet Görken adına düzenlenirken; turnuvada elde edilen gelir Görken'in tedavi masrafları için bağışlandı. 

Turnuvanın ilk gününde Bolu Belediyespor karşısında sahadan 3-1 galip ayrılan Galatasaray HDI Sigorta, ikinci günün karşılaşmasında ise Nilüfer Belediyesi'ni mağlup eden Vakıfbank ile kozlarını paylaştı. FIVB Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden oyuncularından yoksun olarak turnuvaya katılan Vakıfbank karşısında sahadan 3-1 galibiyetle ayrılan Ataman Güneyligil'in öğrencileri, geçtiğimiz hafta kazandığı Sardes Cup'ın ardından ev sahibi olduğu turnuvadan da şampiyonlukla ayrılmış oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0