Yusuf Demir federasyona başvurdu!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla dikkat çeken Yusuf Demir, hakkında uzun süredir gündemi meşgul eden "yerli - yabancı" tartışmasına son noktayı koymak için federasyona başvuruda bulundu. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın bu sezon transferin son gününde Rapid Wien'den transfer ettiği Yusuf Demir, yerli statüsünde oynayabilmek için atağa kalktı. Babası Trabzonlu olan ve Türkiye'de yerli olarak forma giyebilmek için avukatları aracılığıyla bir dosya hazırlayan genç kanat oyuncusu, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. TFF Hukuk Kurulu'nun konuyla ilgili gerekli incelemeleri yaptıktan sonra TFF yönetimine bir rapor sunacağı bildirildi. Daha önce 4 kez Avusturya Milli Takımı'nın formasını giyerek FIFA kuralları gereğince Türkiye milli takımında oynama şansı kalmayan 19 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'deki talimatlar gereğince 2015'ten sonra transfer olduğundan kural gereği yabancı sayılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0