Antalya'da mini kamp!

Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'de ilk bölüm iki hafta sonra tamamlanırken, Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk verilecek arayı kamp yaparak değerlendirmeye hazırlanıyor. Genç teknik adam, aldığı karar doğrultusunda Aralık ayında takımı Antalya'da kampa sokacak.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, lige verilecek olan arayı kamp yaparak değerlendirecek. 15 Kasım'da liglere verilecek aranın ardından kısa bir tatil yapacak olan Sarı-Kırmızılı oyuncular, ay başında Florya'da çalışmalara başlayacak. Dünya Kupası'nda milli takımlarına gitmeyen oyunculardan oluşan isimlerle antrenmanlarını önce İstanbul'da sürdürecek olan Sarı-Kırmızılılar, daha sonra 8 Aralık tarihinde Antalya'nın yolunu tutacak. 11 gün sürecek kamp boyunca Antalya'da çalışacak olan Galatasaray, bu dönem içerisinde de 2 hazırlık maçı oynayacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0