Galatasaray Petrol Ofisi namağlup lider!

Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Galatasaray Petrol Ofisi, ligde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Metin Ülgen yönetimindeki Galatasaray, ligde oynadığı dördüncü maçından da galibiyetle ayrılarak liderliğini perçinledi. 

Geçtiğimiz sezon Burak Elmas yönetimi tarafından kurulan ancak gerek kadro kalitesi, gerekse ilk yılının tecrübesizliğinden kaynaklı olarak sorunlar yaşayan Galatasaray Petrol Ofisi kadın futbol takımı bu sezon yönetimin değişmesiyle birlikte önemli bir kabuk değişimi yaşadı. Teknik direktörlük görevine Metin Ülgen'i getiren yönetim, kadroyu da neredeyse baştan aşağıya yeniledi. Yeni sezonun ilk haftasında Trabzonspor'u tek golle geçen Galatasaray, ikinci hafta derbide Fenerbahçe karşısında geri dönüşe imza atarak sahadan 3-2 galip ayrılmıştı. Ligin üçüncü haftasında Antalyaspor karşısında sahadan 2-0 galip ayrılan Galatasaray, dördüncü hafta evinde ağırladığı Ataşehir Belediyesi karşısında sezonun en farklı galibiyetini alarak 5-0'lık skorla 3 puanı hanesine yazdırdı. 

Aldığı başarılı sonuçlarla B Grubu'nda topladığı 12 puanla liderlik koltuğuna oturan Sarı-Kırmızılılar, büyük bir taraftar desteğiyle oynadığı karşılaşmadan bol gollü galibiyetle ayrılarak maç sonu büyük bir sevinç yaşadı.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0