Mauro Icardi: Kazanmamız çok önemliydi!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Beşiktaş karşısında sahadan 2-1 galip ayrılan Galatasaray'da gecenin yıldızı Mauro Icardi karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Derbide attığı 2 golle galibiyeti getiren Arjantinli yıldız, galibiyeti taraftarlara armağan etti. 

Bizim için önemli bir maçtı. Kazanmak istiyorduk. Liderlik ve şampiyonluk yolundaki mücadelemiz için çok önemliydi. Taraftarımızın önünde kazanmak istiyorduk. O yüzden kazanmak için mutluyuz. Ben bir santrforum. Topların elbette benimle buluşması gerekiyor. İki tane fırsat buldum ve onları gole çevirebildim. Üçüncüsünde ne yazık ki top direğe çarptı. Birçok fırsat yakaladık. Mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu zaferi, taraftarlarla birlikte kutlamak çok güzeldi. Kazanmak bizim için çok önemliydi. Taraftarın da hak ettiği buydu. Bu saç stili, her sene yaptığım bir şey. Bu senenin zamanı gelmişti. Dün değiştirmek istedim. Üstüne iki tane gol atmam güzel oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0